Inteligentni niskotemperaturni radijatori VOGEL&NOOT ULOW-E2

Radijator ULOW-E2 razvijen je posebno za rad na niskim temperaturama u kombinaciji s toplinskom pumpom i solarnom tehnikom te dopušta dolazne temperature do ispod 40° C. Raspolaže inteligentnom regulacijskom tehnikom koja “razmišlja” i prilagođava se različitim radnim uvjetima i željama korisnika.Prednosti E2 tehnologije nisu prepoznatljive samo po jasnim vrijednostima snage, već i jedinstveni dizajn signalizira: Ovdje se radi o visokotehnološkom sustavu za emisiju topline koji najavljuje novo doba te čini buduću generaciju emisije topline.

Posebnost radijatora ULOW-E2 su ventilatori za podršku prirodne konvekcije u kombinaciji s inteligentnom regulacijom koja posve automatski odn. ovisno o radnim uvjetima i željama korisnika prelazi iz statičkog u dinamički način rada i obrnuto. Ventilatori se uključuju samo po potrebi jer uređaj i u statičkom načinu rada ima veliku osnovnu snagu.

Za razliku od čistih konvektora ULOW-E2 ima puno veći udio radijacijske topline zbog ploča punjenih vodom na prednjoj i stražnjoj strani.

PREGLET TIPA ULOW-E2