ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE – ETHERMA

ETHERMA je austrijska kompanija osnovana još 1981. godine u mjestu Henndorf kod Salzburga. Prva je začela ideju o podnom električom grijanju i od tada već više od 40 godina posvećuje svoje znanje u razvoj inovacija i nova tehnološka napredna rješenja za grijanje. Ponuda za grijanje obuhvaća kompletnu paletu uređaja za elekro grijanje, uključujući podno, infracrveno, grijanje heliodroma, grijanje asfalta protiv stvaranja poledice, industrijskog grijanja, održavanje krovova i oluka bez snijega i leda. U trenutnoj razvojnoj fazi, tvrtka ETHERMA nam nudi smart kuću neovisnu o električnoj mreži koja je samoodrživa i daje odgovore na pitanja o budućnosti ekologije i ekonomije.

U ponudi su:

– ETHERMA DSNK – mrežice za PODNO GRIJANJE ISPOD PLOČICA I KAMENA
Etherma DSNK mreže za podno grijanje namijenjene su za grijanje strujom kao primarni ili sekundarni izvor topline. Samoljepljive grijaće mreže polažu se ispod keramičkih pločica i kamena te sa svojom visinom od samo 2,7mm omogućuju nisku visinu ugradnje. Grijaće mreže dostupne su sa izlaznom snagom od 150W/m2, a prema potrebi moguće ih je narućiti sa izlaznom snagom od 100W/m2.
DSNK grijaće mreže dolaze u standarnoj širini od 50 cm i imaju jedan priključni kabel.
Moguće ih je naručiti u setu od 1 do 8m2 i to u kombinaciji sa eTouch termostatom ili eTwist termostatom.
Također je moguće zasebno narućiti mreže od 0,5m2 do 13,5m2,koje se mogu kombinirati sa eTouch, eTwist, eTouch wifi i eTouch pro termostatima.
Širok raspon regulacije zadovljiti će i najzahtjevnije korisnike koji tako mogu upravljati svojim eTouch wifi i eTouch pro termostatima bežično spajanjem na lokalnu mrežu.