ATUSA pocinčani fiting

POCINČANI CIJEVNI SPOJNI ELEMENTI

Tvrtka Atusa nalazi se na sjeveru Španjolske i jedan je od lidera među proizvođačima cjevovoda od lijevanog željezaProizvodni pogoni Atusa i Berg Montana, koji zapošljavaju više od 1.100 radnika, omogućuju tvrtki da proizvede 30.000 tona proizvoda i prodaje ih diljem svijetaOdjel za kontrolu kvalitete strogo nadgleda proizvodnju proizvoda, provjerava čak i kemijski sastav i uklanja prisutnost neželjenih ulja u rashladnom mazivu, ispituje prisutnost elemenata ili komponenti koje nisu dopuštene u proizvodima itd. Tvrtka također posjeduje i laboratorij koji provodi različite testove za usklađenost sa smjernicama EN 10242, EN 1562. Svi Atusa lijevani željezni elementi izrađeni su od izdržljivog i duktilnog bijelog lijeva, koji ima W oznaku.

Pocinčani željezni spojni elementi su mnogo jeftinije spojnice od mesinga i koriste se u različitim sustavima grijanja i vodovodnih sustava, posebno tamo gdje nema potrebe da se u skladu sa visokim estetskim standardima. Postoje i mnoga druga područja uporabe, a najviše se korite u:

  • industriji
  • protupožarnim sustavima
  • cjevovodima
  • i ostalim načinima transporta tekućine s radnim hidrostatskim tlakom manjim od 25 bara i temperaturama između -20 i 300 C