AQUATHERM PP-R cijevi i spojevi za razvod instalacija

FUSIOTHERM SUSTAV sadrži pet različitih vrsta cijevi, od onih za hladnu vodu do patentiranih, kompozitnih, cijevi s vanjskim promjerom od 16 do 160 mm. K tome još dolazi preko 350 spojnih i priključnih elemenata, tzv. fitinga. Zahvaljujući ovoj širokoj paleti cijevi i fitinga može se za svako područje primjene naći idealno i prikladno rješenje. Sustav je uvjerljiv zbog jednostavne i djelotvorne tehnike instaliranja i spajanja – grijanjem završetka cijevi i fitinga, te povezivanjem elemenata fuzijom u neraskidiv spoj. Cijevi od polipropilena po kakvoći i dimenzijama odgovaraju svim zahtjevima prema DIN 8077 i DIN 8078, a spojevi cijevi i dijelovi za cjevovode od polipropilena pod pritiskom prema DIN 16962ff.

PODRUČJA PRIMJENE:

  • Mreže cjevovoda za pitku vodu ( instalacije hladne i tople vode u stambenim zgradama, bolnicama, hotelima, školama, poslovnim zgradama, brodogradnji, itd., stanice kućnih priključaka, priključci bojlera, razvod vode, razvod vode – vertikalni vodovi, etažni razvod, priključak armatura )
  • Vodovi grijanja u kućnoj tehnici ( priključak proizvođača topline, razdjelnik grijanja, vertikalni vodovi, etažni razvod )
  • Mreže cjevovoda ( postrojenja za iskorištavanje kišnice, pogon postrojenja sa komprimiranim zrakom, doprema vode u bazene za kupanje, priključak toplinskih pumpi
  • Mreže industrijskih cjevovoda ( protok agresivnih medija (kiseline, lužine, itd.) uz uvažavanje otpornosti na kemijske utjecaje )
  • Cjevovodi u poljoprivredi i vrtlarstvu

CLIMATHERM SUSTAV sadrži sve komponente za instalaciju cjevovoda za klima-uređaje i uređaje za grijanje, kao i za procesna postrojenja. Climatherm “stavlja točku” na oštećenja od korozije. Korozija se na metalnim cijevima stvara izvana i iznutra. Climatherm, nasuprot tome, se izrađuje od materijala koji je 100% otporan na koroziju i koji je posebno stabiliziran. Tako se produžuje trajnost sustava cjevovoda uređaja za klimatizaciju za više puta. Climatherm dokazano smanjuje šumove strujanja u usporedbi s metalnim cjevovodima.