IMIT Control System - sobni termostati, bežični termostati, nalijegajući i uronski termostati, kotlovski termometri i termomanometri

IMIT Control System je sinonim za kvalitetu u termoregulaciji već više od 90 godina. IMIT proizvode karakterizira funkcionalnost, jednostavnost korištenja, integracija, dizajn i štednja energije. Iz ponude imit proizvoda izdvajamo sobne termostate, nalijegajuće termostate, uronske termostate, uronske kapilarne termostate, kotlovske termometre i termomanometre, čahure za osjetnike i druge.

 

 

SOBNI TERMOSTAT TA3:

Sobni termostat

 

TA3 je mehanički termostat, jednostavan za korištenje. Omogućava točno namještanje sobne temperature u prostoru u kojem se nalazi zadovoljavajući želje korisnika.

 

SOBNI BEŽIČNI TERMOSTAT "BLUE RADIO":

Bežični sobni termostat IMIT Blue radio - Žepoh

Bežični digitalni sobni termostat BLUE RADIO namijenjen je za sustave grijanja i hlađenja. Prednost bežičnog termostata je u tome što ne zahtijeva povlačenje kablova, što čini njegovu ugradnju brzom i jednostavnom.

Moguće ga je programirati u 3 načina rada (dnevni/tjedni/vikend) za sustave grijanja i hlađenja. Odlikuju ga i dodatne funkcije (godišnji odmor/pauza dnevne temperature/party/funkcija protiv smrzavanja sustava), te pregledan ekran koji u svakome trenutku prikazuje sve potrebne informacije. Ugodan talijanski dizajn skriva ispod vratašca s lijeve strane 6 tipki za jednostavno namještanje. Proizvođač IMIT svojom tradicijom proizvodnje uređaja za mjerenja temperature i tlaka za industrijske primjene garantira i kvalitetu uređaja kućne namjene.

  www.zepoh.hr 2015.  
Žepoh d.o.o. Žepoh d.o.o.